Salata de oua cu ceapa

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 2 linguri untdelemn
  • otet sau zeama de lamaie
  • 6 fire de ceapa verde, sare.

Mod de preparare

Ouale fierte bine se curata de coaja, se taie in felii rotunde si se asaza in salatiera. Se adauga ceapa curatata, taiata in bucati de cca. 1-2 cm. Deasupra se toarna sosul obtinut din untdelemn, otet sau zeama de lamaie, sare.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise