Salata de oua cu sparanghel si ciuperci

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 oua
  • 250 g ciuperci
  • 250 g sparangel
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingura mustar
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 150 g iaurt
  • iarba ciorii
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb ouale 10 minute.

Legumele se lasa 20 minute la abur apoi se sareaza si se toaca. La fel si ceapa.

Galbenusurile se freaca cu ulei de masline si o lingura de mustar.

Dupa care se adauga iaurtul si iarba ciorii si legumele tocate.

Se condimenteaza si se amesteca usor.

Albusurile se taie mai grob si se adauga în castron.

Se mai condimenteaza daca mai e nevoie, dupa care se lasa la rece 1 ora.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise