Salata de oua cu sparanghel si ciuperci

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 oua
  • 250 g ciuperci
  • 250 g sparangel
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingura mustar
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 150 g iaurt
  • iarba ciorii
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb ouale 10 minute.

Legumele se lasa 20 minute la abur apoi se sareaza si se toaca. La fel si ceapa.

Galbenusurile se freaca cu ulei de masline si o lingura de mustar.

Dupa care se adauga iaurtul si iarba ciorii si legumele tocate.

Se condimenteaza si se amesteca usor.

Albusurile se taie mai grob si se adauga în castron.

Se mai condimenteaza daca mai e nevoie, dupa care se lasa la rece 1 ora.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise