Salată de ouă cu șuncă

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr șuncă
  • 5 ouă fierte tare
  • maioneză dintr-un ou
  • 3 linguri smântână
  • pătrunjel
  • frunze de salată verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie șunca feliuțe sau cubulețe mici, după preferință. Ouăle fierte tare se taie odată de-a lungul, apoi de-a latul, astfel încât, la sfârșit, să se obțină cubulețe mici. Se potrrivește gustul de sare și piper.

În maioneză se toarnă cele 3 linguri de smântână și se amestecă bine cu pătrunjelul tăiat mărunt. Apoi, tot sosul obținut se toarnă peste cubulețe de ouă și șuncă.

Salata se servește după ce este aranjată pe o frunză de salată verde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise