Salata de oua umplute

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua fierte tari
  • 50g unt
  • 2 linguri suc de lamaie
  • sare
  • piper
  • 2 linguri maioneza
  • 1 lingura bulion
  • 200g morcovi
  • frunze de salata
  • ridichi
  • castraveti

Mod de preparare

Ouale se taie transversal,se scot galbenusurilesi se freaca cu untul,sucul de lamaie ,sare,piper si maioneza.Aceasta compozitie se imparte in doua,iar in una dein parti se pune bulionul.Se umplu 6 albusuri cu pasta galbena,iar alte 6 cu pasta rosie.Morcovii se dau pe razatoarea mica .

Un platou rotund se garniseste cu frunze de salata si se asaza in cerc ouale uplute,alternand culorile.In mijlocul oualor se pune morcovul ras,iar printre ele se pun ridichi crestate in patru si evantaie de castraveti taiati pe lung.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise