Salata de papadie

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg de frunze de papadie (de preferat culese inainte sa apara mugurii de flori). 5 catei de usturoi; 2 linguri de ulei
  • otet.

Mod de preparare

Se spala frunzele de papadie. Se pune apa cu sare la fiert intr-o cratita. cand da in clocot se adauga frunzele de papadie.Se lasa sa fiarba 5 minute, se scot si se lasa la scurs.

Usturoiul se taie bucatele marunte si se caleste in cele doua linguri de ulei (nu trebuie sa se rumeneasca). Se amesteca frunzele de papadie cu usturoiul cu ulei si se adauga sare(daca mai e cazul) si otet dupa gust.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise