SALATA DE PASARE

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. piept de pui fiert
  • 500 gr. morcov
  • 500 gr. telina
  • 300 gr. mere
  • 250 gr. maioneza
  • 2 lamai
  • 2 ardei grasi
  • sare, piper, ½ lingurita cu sos englezesc
  • ridichii, rosii pentru decor

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie cuburi mici, se adauga morcovul, telina, merele, ardeiul gras, ce vor fi taiate joulien; maioneza, zeama de la o lamaie si condimentele, se amesteca, apoi se aseaza salata in cupe sau salatiere; se decoreaza cu ridichii taiate in forma de nufar, sau taiate felii subtiri, si felii de lamaie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise