Salata de pasare cu andive(greceasca)

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300gr piept de pui fiert
  • 400gr andive
  • zeama de lamaie
  • 250grmaioneza
  • sare, piper si oregano

Mod de preparare

legeti andivele albe, taiati radacina si spalati in apa rece(sa nu tineti prea mult andivele in apa rece ca altfel se amaresc si veti fi dezamagiti de gust). taiati andivele in luing apoi in 2-3 de-a curmezisul aruncatile intr-un castron sau o salatiera, adaugati carnea fiarta, taiata subtire, maioneza, zeama de lamaie, sarea piperul si oregano dupa gust.

Un aperitiv gustos pentru pranz.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise