Salata de pasare cu maioneza

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g carne de pasare
  • 500 g cartofi
  • 2 mere
  • o jumatate de telina
  • 100 g mazare
  • 2 oua fierte tari
  • 1 lingura de coniac
  • 1 lingurita de mustar
  • maioneza
  • sare si piper

Mod de preparare

Se taie ca fideaua cartofii fierti si curatati, merele curatate, telina cruda si carnea de pasare fiarta. (Din cantitatea de carne indicata, numai umatate se amesteca cu salata, cealalta jumatate oprindu-se pentru garnitura.) Se adauga maioneza, mustar, coniac, piper si sare dupa gust. Se amesteca totul, se aranjeaza pe platou si se garniseste cu restul de carne de pasare ci cu rondele de oua rascoapte. Pana la servire, salata se tine rece si se poate napa (glasa) cu aspic.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise