Salata de paste

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350gr paste(mici)
  • 100gr ciuperci
  • 2 oua fierte tari
  • 100gr rosii
  • 200gr parizer de pui
  • 5 linguri maioneza
  • 6 linguri lapte
  • 1 lingura mustar
  • sare, piper
  • codite de ceapa verde

Mod de preparare

Pastele fierte se racesc si se asaza pe un platou. Se adauga ouale taiate felii, feliile de parizer, feliile de rosii si ciuperciile.

Maioneza se amesteca cu mustarul si se subtiaza cu laptele, dupa care se toarna peste paste.

Deasupra se presara codite de ceapa verde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise