Salata de paste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g paste (melci)
  • un ardei rosu
  • un ardei galben
  • un piept de pui
  • un castravete murat
  • o legatura de ceapa verde
  • 200 ml maioneza
  • salata verde gogosar,patrunjel verde, pentru ornat

Mod de preparare

- Pastele se fierb in apa cu ulei si sare, se strecoara, se clatesc cu apa rece.

- Pieptul de pui se taie cuburi,se caleste in unt pana se rumeneste foarte putin.

- Ardeii si castravetele se taie in cuburi;

- ceapa se toaca marunt.

Incorporezi toate ingredientele cu maioneza, condimentezi dupa gust, servesti in boluri cu salata verde,ornat cu patrunjel, gogosar...dupa placere.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise