SALATA DE PASTE

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de paste(fundite)
  • 100g sunca sau piept de pui fiert
  • 3-4 castraveti murati
  • masline
  • porumb
  • mazare
  • morcovi fierti
  • ulei de masline sau maioneza

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare ,se scurg si se lasa la racit.Castravetii se taie cubulete la fel si sunca si morcovii .Se amesteca toate ingredientele se condimenteza cu sare, vegeta si se adauga dupa preferinta ulei sau maioneza.

Se serveste rece.

Se poate face si varianta cu peste in loc de sunca.

p o f t a b u n a !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise