Salata de paste colorate cu sunca si cascaval

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 pachet de paste colorate
  • 200 g sunca
  • 150 g cascaval
  • 2 linguri de smantana
  • sare
  • piper
  • 1 ardei capia
  • patrunjel si marar pentru decor
  • 1 knorr ardei si verdeturi

Mod de preparare

Pui la fiert o oala cu apa rece, putina sare si ulei si cand apa a dat intr-un clocot adaugi pastele.

Dupa ce s-au fiert, le treci sub un jet de apa rece si le lasi sa se scurga bine.

In acest timp, tai cubulete sunca, cascavalul, apoi adaugi smantana.

Pui si pastele scurse, amesteci salata si potrivesti de sare si piper.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise