Salata de paste colorate cu ton, rosii si busuioc

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g paste colorate(tip spirala),
  • 3 rosii,
  • 10 frunze de busuioc,
  • 3 linguri ulei masline,
  • 125 g ton la cutie in ulei,
  • 50 g parmezan,
  • 1 lingura crepe,
  • sare, piper,

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa clocotita cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj, se racesc sub jet de apa rece, se scurg. Rosiile se tin aproximativ un minut in apa clocotita, pentru a indeparta cu usurinta pielita, se taie marunt. Intr-un vas se adauga rosiile, uleiul, sarea, piperul, crepele, busuiocul si se paseaza cu pasatorul/mixerul pana se obtine un sos. Intr-un vas se pun pastele fierte, se varsa sosul peste, se adauga tonul maruntit si parmezan cubulete.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise