Salata de Paste cu Piept de Pui

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -un piept de pui mare
  • -o cutie de pormb
  • -3-4 castraveti acri
  • -200g paste scurte, de preferinta mai marunte
  • -maioneza din 2 oua, dintre care unul sa fie fiert
  • -cca 100 ml chefir/sana/iaurt
  • -sare
  • -mustar

Mod de preparare

-pieptul de pui se fierbe; rece se taie fasii sau cubulete.

-pastele se fierb in apa cu sare, se scurg si se trec sub jet de apa;

-porumbul se pune la scurs intr-o strecuratoare

-castravetii se taie rondele

-se prepara o maioneza din cele doua galbenusuri (unul fiert), se condimenteaza si se adauga 100 ml chefir (sana, iaurt). Intr-un vas se amesteca toate ingredientele.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise