Salata de paste cu piept de pui si portocale

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr paste scurte
  • 1 piept de pui
  • 1 punga (450 gr) amestec mexican de legume
  • maioneza (dintr-un ou cu ulei si putin mustar)
  • 1 iaurt mic (200 gr)
  • 2 portocale
  • 150 gr alune sarate si prajite
  • sare, piper
  • 3 linguri unt
  • 1 knorr grecesc

Mod de preparare

Pastele se fierb cu sare; se scurg.

Pieptul de pui se fierbe cu sare si se taie cuburi.

Legumele mexicane se pun in apa clocotita si se lasa 1 minut la fiert

Cuburile de pui si legumele se soteaza impreuna in 3 linguri de unt. Se condimenteaza cu sare si piper. Se pun legumele si puiul peste paste si se lasa la racit complet.

In timpul cat s-au racit am facut maioneza si am taiat miezul portocalelor cuburi.

Cand salata s-a racit am mai dres-o de sare si piper. Am adaugat peste salata maioneza amestecata cu iaurtul, portocalele si alunele. Am amestecat sa se omogenizeze bine. Se tine la rece

*Cuburile de portocala si alunele le adaugati cu cel mult 1 ora inainte de servire, altfel se inmoaie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise