Salata de paste cu piept de pui si portocale

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr paste scurte
  • 1 piept de pui
  • 1 punga (450 gr) amestec mexican de legume
  • maioneza (dintr-un ou cu ulei si putin mustar)
  • 1 iaurt mic (200 gr)
  • 2 portocale
  • 150 gr alune sarate si prajite
  • sare, piper
  • 3 linguri unt
  • 1 knorr grecesc

Mod de preparare

Pastele se fierb cu sare; se scurg.

Pieptul de pui se fierbe cu sare si se taie cuburi.

Legumele mexicane se pun in apa clocotita si se lasa 1 minut la fiert

Cuburile de pui si legumele se soteaza impreuna in 3 linguri de unt. Se condimenteaza cu sare si piper. Se pun legumele si puiul peste paste si se lasa la racit complet.

In timpul cat s-au racit am facut maioneza si am taiat miezul portocalelor cuburi.

Cand salata s-a racit am mai dres-o de sare si piper. Am adaugat peste salata maioneza amestecata cu iaurtul, portocalele si alunele. Am amestecat sa se omogenizeze bine. Se tine la rece

*Cuburile de portocala si alunele le adaugati cu cel mult 1 ora inainte de servire, altfel se inmoaie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise