Salata de paste cu rosii si masline

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g paste spiarala,
  • 1 rosie mare,
  • 1 ceapa rosie,
  • 200 g masline, negre, desarate,
  • 150 g branza Feta,
  • 60 ml ulei masline,
  • 2 linguri zeama de lamaie,
  • sare, piper

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Se scurg si se pun intr-un bol, se adauga rosia taiata cubulete, ceapa taiata solozisori, maslinele fara samburi si taiate fasii, Feta taiata cubulete. SE amesteca bine, se adauga sare, piper, ulei si zeama de lamaie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise