Salata de paste cu rosii si parmezan

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200-300 g paste( macaroane de diferite forme),
  • 7-8 rosii cireasa sau 2-3 rosii simple,
  • 1 legatura de busuioc proaspat,
  • 150 g parmezan proaspat ras,
  • 2 catei de usturoi,
  • sare, ulei de masline, piper

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa si sare dupa indicatiile de pe ambalaj, se lasa sa se raceasca. apoi se adauga rosiile taiate in jumatate, usturoiul maruntit, busuiocul tocat fin, 2-3 linguri de ulei, sare, piper.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise