Salata de Paste cu Sunca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -paste
  • -sunca
  • -ceapa
  • -ardei
  • -rosii
  • -castraveti
  • -iaurt
  • -maioneza
  • -sare,
  • piper

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa cu sare, apoi se dau prin jet de apa rece si se lasa la scurs. Sunca se taie cubulete, ceapa solzisori, ardeiul fasiute f subtiri, castravetele felii subtiri si rosiile cubulete. Pastele se taie mai marunt(eu am pus din aleea spirala)se ameste ca restul, se sareaza, pipereaza si se amesteca cu iaurtul si maioneza(eu am pus iaurt mai mult si maioneaza doar putina cat sa dea gust). Se lasa la rece minim 2 ore.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise