Salata de paste mediteraneana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g paste( de tip pene),
  • 1 vanata,
  • 2-3 ardei,
  • 2 rosii,
  • 150 g mozzarela,
  • 50 g masline,
  • 4-5 frunze de busuioc,
  • 3-4 ulei de masline,
  • sare, piper

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa si putina sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Vanata si ardeii se coc pe aragaz, se curata de pielita , se lasa sa se raceasca si se taie marunt. Intr-un vas se pun rosiile taiate felii, mozzarela taiata cubulete si maslinele, se adauga apoi pastele fierte si racite, ardeii si vanata coapte, busuiocul tocat marunt, ulei, sare, piper se amesteca bine si se da 10 minute la frigider.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise