Salata de paste si surimi

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 150-200 g paste( de diferite forme, marimi),
  • 1/2 castravete, aporx. 150 g,
  • 1 ou fiert,
  • 3 batoane de surimi,
  • 100 g iaurt slab,
  • 2-3 fire de patrunjel,
  • 2-3 fire de marar,
  • 1 lingurita de mustar,
  • 1-2 lingurite zeama de lamaie,
  • sare, piper

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj, se scurg si se lasa sa se raceasca. Castravetele se curata si se taie cubulete, oul se fierbe si se taie in sferturi, batoanele de surimi se taie in cublete de 1-2 cm se amesteca toate cu pastele. In iaurt se adauga sare, piper, verdeata tocata marunt, mustarul, zeama de lamaie si se toarna peste salata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise