Salata de paste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 punga de paste scurte (de preferat stelute)
  • 200 gr cascaval
  • 300 gr sunca
  • 4-5 castraveciori murati
  • maioneza
  • sare
  • piper si 2-3 catei de usturoi pisati

Mod de preparare

Pastele se fierb apoi se spala intr-un jet de apa rece, sa nu se lipeasca intre ele.

Cascavalul, sunca si castraveciorii se taie cubulete si se amesteca cu pastele si maioneza. Se adauga usturoiul, sarea si piperul si optional putin cimbru.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise