Salata de patrunjel

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 legaturi de patrunjel
  • 3 rosii mijlocii
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri zeama de lamaie sau otet
  • sare
  • piper
  • ardei gras

Mod de preparare

Patrunjelul tocat marunt se amesteca cu rosiile taiate in felii groase,ceapa tocata fin si usturoiul pisat.Se pun toate intr-un castron si se stropesc cu usturoi,zeama de lamaie sau otet;se potrivesc de sare si piper

Salata se decoreaza cu cateva feliute de ardei gras si se pastreaza la rece inainte de a fi servita.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise