SALATA DE PESTE

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 macrou afumat mare
  • 2-3 casteaveciori murati
  • 2 cartofi potriviti
  • 1 lingura maioneza
  • 1 legatura marar proaspat tocat
  • 100g masline
  • 1 plic Knorr tzatziki

Mod de preparare

Se fierb cartofii in apa cu sare,se lasa la racit si se curata de coaja,apo se taie rondele .Pestele macrou se curata de piele si de oase,se taie apoi in bucati mici.Castraveciorii se taie si ei in cuburi sau rondele.Intr-un castron se pun cartofii,pestele,castraveciorii,maslinele,maioneza si mararul tocat.Separat se face sosul de la Knorr conform instuctiunilor de pe pachet.Se adauga peste salata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise