SALATA DE PESTE

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 macrou afumat mare
  • 2-3 casteaveciori murati
  • 2 cartofi potriviti
  • 1 lingura maioneza
  • 1 legatura marar proaspat tocat
  • 100g masline
  • 1 plic Knorr tzatziki

Mod de preparare

Se fierb cartofii in apa cu sare,se lasa la racit si se curata de coaja,apo se taie rondele .Pestele macrou se curata de piele si de oase,se taie apoi in bucati mici.Castraveciorii se taie si ei in cuburi sau rondele.Intr-un castron se pun cartofii,pestele,castraveciorii,maslinele,maioneza si mararul tocat.Separat se face sosul de la Knorr conform instuctiunilor de pe pachet.Se adauga peste salata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise