Salata de peste

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cutii de ton in ulei
  • 400g cartofi fierti
  • 350g rosii
  • 2 oua
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • maioneza dupa gust
  • Pt. decor:
  • 3 albusuri fierte
  • masline
  • verdeata

Mod de preparare

Scurgi pestele de ulei si il maruntesti cu furculita.

Tai rosiile cuburi mici, cartofii si ouale fierte le dai prin razatoarea mica( sau taiate cuburi du pa preferinta), iar ceapa o tai marunt.

Amesteci pestele,cartofi, rosiile, ouale, ceapa si potrivesti cu sare si piper.

Adaugi maioneza si amesteci pana la omogenizare.

Se decoreaa dupa propria imaginatie.

Pofta Buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise