Salata de peste

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cutii de ton in ulei
  • 400g cartofi fierti
  • 350g rosii
  • 2 oua
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • maioneza dupa gust
  • Pt. decor:
  • 3 albusuri fierte
  • masline
  • verdeata

Mod de preparare

Scurgi pestele de ulei si il maruntesti cu furculita.

Tai rosiile cuburi mici, cartofii si ouale fierte le dai prin razatoarea mica( sau taiate cuburi du pa preferinta), iar ceapa o tai marunt.

Amesteci pestele,cartofi, rosiile, ouale, ceapa si potrivesti cu sare si piper.

Adaugi maioneza si amesteci pana la omogenizare.

Se decoreaa dupa propria imaginatie.

Pofta Buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise