Salata de peste cu cartofi noi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 bucati file peste(ton)
  • 2 lingurite otet,
  • 4 linguri sos de soia,
  • 4-5 cartofi noi,
  • 200 g fasole verde proaspata,
  • 1 legatura coriandru,
  • 1 ardei iute rosu,
  • 1-2 catei de usturoi,
  • 1 lamaie,
  • 3 linguri ulei de masline,
  • sare, piper

Mod de preparare

Cartofii se pun la fiert, apoi se taie cubulete, separat se fierbe si fasolea verde.

Intr-un vas se amesteca uleiul de masline, cu zeama de la 1 lamaie, usturoiul pisat sau dat pe razatoare, ardeiul iute curatat de seminte si taiat in fasii subtiri, sare, piper. Se face un sos care se toarna peste cartofii si fasolea fierte. Fileul de peste se unge cu putin ulei de masline si se prajeste cate 5 minute pe o parte si alte 5 pe cealalta parte. Cu 2 minute de a fi prajit se adauga un sos facut din soia si otet si se mai lasa 2 minute pe foc in sos. Pestele preparat astfel se lasa sa se raceasca, se taie fasii subtriri. Cartofii si fasolea se aseaza pe farfurii, iar deasupra se adauga fasiile de peste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise