Salata de peste cu legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • peste 1 kg
  • ceapa 100g
  • morcovi si albitura 200g
  • mazare( conserva) 100g
  • fasole verde ( conserva) 100g
  • gogosari in otet 100g
  • castraveti in otet 100g
  • 2 foi de dafin
  • lapte proaspat 250 ml
  • ulei 100 ml
  • un ou
  • lamaie 75 g
  • masline 100g
  • coriandru
  • piper si sare
  • 1 knorr mediteranean

Mod de preparare

Morcovii, albitura si ceapa se curata si se pun la fiert in apa cu sare, foi de dafin, piper boabe si coriandru. Dupa ce au fiert circa 30 de minute, se adauga pestele curatat si spalat si se fierbe 20 de minute. Dupa ce s-a fiert si s-a racit, pestele se dezoseaza si se taie in bucati mici. Morcovii, albitura, gogosarii, castravetii se taie in cuburi, iar fasolea verde in bucati de 2-3 cm. Se adauga si mazarea. Laptele se fierbe. Se lasa la racit, apoi se pun uleiul, galbenusurile de ou si zeama de lamaie, obtinandu-se o maioneza diluata. Aceasta maioneza se condimenteaza cu sare, piper macinat si verdeata taiata marunt, apoi se amesteca cu pestele si legumele. Se aseaza pe un platou si se orneaza cu felii de lamaie si masline.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise