salata de peste cu maioneza

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg peste
  • 250 g maioneza
  • o ceapa verde sau o lingura ceapa rasa.

Mod de preparare

Pestele (fara oase prea multe) se fierbe. Dupa ce se scoate de pe oase, carnea se taie cubulete, se adauga ceapa verde, taiata marunt, impreuna cu frunzele verzi sau o lingurita cu varf cu ceapa rasa fin, iar pentru gust mai picant, un castravete acru, ras prin razatoarea cu gauri mici si scurs de zeama. Toate ingredientele se amesteca cu maioneza, dupa ce i s-a dat gust mai picant, cu sare, zeama de lamaie si mustar.

Salata se aranjeaza pe platou, se niveleaza cu cutitul, se orneaza cu felii de oua fierte tari, masline taiate in forma de stea, gogosari si patrunjel taiat marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise