Salata de peste cu spanac si sfecla

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 sfecla mica ,coapta,2 morcovi,250g heringi afumati,250g spanac,4 oua
  • Sosul:2 cepe,1 lingura mustar cu hrean,1 lingura otet,5 linguri ulei,sare,piper

Mod de preparare

Ouale fierte tari se taie felii groase.Se curata heringii,se indeparteaza capetele si se taie bucatele.Sfecla se curata de coaja si se taie cubulete,iar morcovii se dau pe razatoarea mare.Frunzele de spanac se asaza pe un platou,iar deasupra lor se pun restul ingredientelor.

Separat se amesteca intr-un castron mustarul, otetul,uleiul,ceapa taiata inele subtiri,sarea si se toarna peste salata.Se tine la rece cateva minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise