Salata de peste cu spanac si sfecla

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 sfecla mica ,coapta,2 morcovi,250g heringi afumati,250g spanac,4 oua
  • Sosul:2 cepe,1 lingura mustar cu hrean,1 lingura otet,5 linguri ulei,sare,piper

Mod de preparare

Ouale fierte tari se taie felii groase.Se curata heringii,se indeparteaza capetele si se taie bucatele.Sfecla se curata de coaja si se taie cubulete,iar morcovii se dau pe razatoarea mare.Frunzele de spanac se asaza pe un platou,iar deasupra lor se pun restul ingredientelor.

Separat se amesteca intr-un castron mustarul, otetul,uleiul,ceapa taiata inele subtiri,sarea si se toarna peste salata.Se tine la rece cateva minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise