salata de peste FLORINEL

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -o conserva de peste,ton,sardina,sprot,orice peste IN ULEI
  • -maioneza
  • -250 gr.castaveciori acrii mici cornisor
  • -250 gr.gogosar acru
  • -porumb dulce de la conserva
  • -masline verzi umplute cu chilii
  • -marar
  • -o lamaie
  • -masline negre

Mod de preparare

Se taie marunt castraveciorii,gogosarul,maslinele verzi umplute.

Se amesteca conserva de peste cu zeama de la lamaie apoi cu porumbul se adauga maioneza,apoi se adauga castraveciorii,gogosarul,porumbul si maslinele verzi SI ULEIUL DE LA CONSERVA .

Se orneaza cu putina maioneza si cu masline negre si felii de lamaie apoi se da la rece si se srveste ca o salata de peste usoara.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise