Salata de peste si crutoane

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conseva sardine in ulei
  • 1 salata verde
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • 1 lingurita mustar iute
  • 1 galbenusi
  • 1 lingura otet devin
  • 3 linguri cascaval ras
  • 4 felii paine
  • 2-3 linguri mujdei de usturoi3 linguri ulei
  • cateva fire de patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Tai feliile de paine cubulete si le pui in tava la cuptor sa se usuce bine.

2. Intre timp, zdrobesti cu furculita sardinele, adaugi catelul de usturoi pisat( sau taiat felioare subtiri), sucul delamaie, mustarul, galbenusul si amesteci bine-bine.Torni uleiul putin cate putin, amestecand continuu, pui otetul, 2 linguri de cascava, patrunjelul, potrivesti de sare si piper.

3. Trebuie sa iasa un sos mai gros, pe care-l vei turna peste salata verde doar in momentul servirii, cand in bolul pt salata pui si crutoanelepe care le stropesti cu mujdei de usturoi. Peste toate presari o lingura cu cascaval ras.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise