Salata de primavara

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 8 fire de ceapa verde
  • o rosie
  • un castravete
  • ulei
  • 2 linguri de zeama de lamaie
  • sare, piper
  • patrunjel verde sau marar tocat fin (dupa preferinta)

Mod de preparare

Se fierb ouale, sa fie tari. Se decojesc (dupa ce le-ati tinut un pic in apa rece). Se taie in ronduri. Intr-un bol se pun feliile de oua, apoi se adauga ceapa taiata, rosiile taiate felii si castravetii. Se prepara apoi un sos din ulei, (cam 4-5 linguri), zeama de lamaie, sare, piper si patrunjelul tocat. Se toarna sosul peste toate ingredientele apoi se amesteca cu grija, ca sa nu se sfarame oul. Se presara deasupra, dupa preferinta, cu patrunjel tocat fin sau cu marar.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise