Salata de primavara

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 8 fire de ceapa verde
  • o rosie
  • un castravete
  • ulei
  • 2 linguri de zeama de lamaie
  • sare, piper
  • patrunjel verde sau marar tocat fin (dupa preferinta)

Mod de preparare

Se fierb ouale, sa fie tari. Se decojesc (dupa ce le-ati tinut un pic in apa rece). Se taie in ronduri. Intr-un bol se pun feliile de oua, apoi se adauga ceapa taiata, rosiile taiate felii si castravetii. Se prepara apoi un sos din ulei, (cam 4-5 linguri), zeama de lamaie, sare, piper si patrunjelul tocat. Se toarna sosul peste toate ingredientele apoi se amesteca cu grija, ca sa nu se sfarame oul. Se presara deasupra, dupa preferinta, cu patrunjel tocat fin sau cu marar.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise