Salata de primavara

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g parmezan razuit
  • 150 g macris de balta si andiva rosie
  • o ;egatura sparangel oparit
  • 2 portocale decojite si taiate felii
  • 12 masline negre fara simburi
  • Dressing
  • o lingura de otet
  • 2 linguri de suc de portocale
  • o lingura mustrar de Dijon
  • 4 linguri ulei de masline extra-virgin
  • 1 lingura de zahar

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la 180 grade C. Acopera o tava cu hirtie de copt, peste care niveleaza 6 gramajoare de parmezan. Coace-le 6-8 minute. Pune ingredintele peste dressing intr-un castron , condimenteaza si amesteca pina ce se omogenizeaza. Aranjeaza macrisul, andivele, sparanghelul , portocalele si maslinele pe farfurii. Picura dressingul pe deasupra , iar in virf asaza cite o foita de parmezan copt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise