SALATA DE PRIMAVARA

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4rosii,un castravete,2-3fire de ceapa verde,2ardei grasi, cateva masline verzi,180gr branza telemea(preferabil de oaie) 1 legatura pratrunjel,2 oua fierte tari
  • sare,ulei,piper si otet(sau zeama de lamaie)dupa gust.

Mod de preparare

Rosiile si ouale se taie felii,ardeiul si castravetii se taie rondele,branza se taie cubulete,patrunjelul se toaca marunt,maslinele fara samburi.Se amesteca totul intr-un castron,apoi se adauga otetul sau zeama de lamaie ,sare,piper si uleiul dupa gustul fiecaruia.

Este o reteta foarte usor de preparat,hranitoare si gustoasa.Mie imi place,..incercati-o si voi!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise