Salata de primavara cu hatmatuchi

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 ridichi
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura hasmatuchi
  • 1 ardei rosu
  • 1 lamaie
  • 1 salata verde
  • 1 legatura de leurda
  • 4 fire ceapa
  • 4 fire usturoi
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se spala totul bine sub jet de apa;

Se taie rondele ridichile, verdeata marunt, ardeiul julien, ceapa si usturoiul marunt cu frunze cu tot daca sunt fragede;

Se taie salata si leurda fasii;

Se pun toate intr-un bol si se amesteca usor cu zeama de la o lamaie stoarsa;

Salata de primavara este gata, dupa ce se adauga uleiul de masline si sarea;

Salata de primavara este ideala de servit si in timpul postului dar si in timpul Pastelui alaturi de oua fierte sau drob.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise