Salata de primavara cu sos de miere si tarhon

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 salata verde
  • 4 rosii
  • 6-7 ridichi
  • 1 castravete
  • sare
  • 1/2 legatura de marar
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • SOS: 5 linguri ulei, 1/2 lingurita sare, 2 lingurite mustar, sare, piper, 1 lingurita zeama de lamaie, 1/2 lingurita de miere, cateva frunze de tarhon.

Mod de preparare

Se spala salata, rosiile, ridichile si castravetele.

Se rupe salata in fasii si se taie celelalte legume in cuburi.

Se aseaza legumele intr-o salatiera si se pregateste sosul astfel: Se taie tarhonul, se amesteca cu mustarul, se adauga uleiul, zeama de lamaie, mierea si la sfarsit sarea, piperul, mararul si patrunjelul.

Sosul se toarna peste salata numai in momentul cand se serveste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise