Salata de primavara cu vinete in aluat de bere(de post)

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o vanata potrivita
  • 3 4 cartofi
  • 2 ceape rosii
  • 3 4 castraveti murati
  • 1 gogosar murat
  • un pahar de bere
  • 4 5 linguri de faina alba
  • 2 3 lingurite mustar
  • 50 ml de ulei
  • o legatura de marar
  • 2 3 fire de usturoi verde
  • sare piper
  • mix de legume
  • ulei pt prajit
  • 100 gr de sfecla rosie

Mod de preparare

Dupa ce sau fiert cartofi in coaja se curata si se taie rondele .la fel se taie ceapa si castraveti.Gogosari se taie julien.Se amesteca toate legumele inrun bol se condimenteaza dupa gust si se adauga maioneza de mustar(vezi salata de beouf de post).Vanata se curata de coaja se taie rondele .Se sareaza si lasa cam 15 minute.Aluatul de bere:intrun bol se pune berea in care se pune un praf de sare se toarna faina pana se face caun aluat de clatie putin mai gros.Cand e gata aluatul se pune in el usturoiul verde si mararul ,sare piper mix de legume.Vanata se trece prin aluat si se prajeste in ulei incins.Dupa ce sa prajit se pune pe un servet sa absoarba uleiul.Se serveste cu sfecla rosie.Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise