Salata de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piep de pui potrivit
  • 1 salata verde
  • 2 ardei
  • 2 castraveti
  • 4 rosii
  • 100 g branza telemeasau feta
  • o mana de masline verzi(sau negre,dupa gust)
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pieptul de pui spalat si curatat de pielite se taie julien si se rumeneste in tigaie

Intre timp taiati toate legumele in bucati potrivite,branza in bucatele mici,salata o rupem cu mana in bucati potrivite si le asezam intr-un castron.

Dupa ce pieptul s-a rumenit se taie si el bucati potrivite si se adaoga peste restul legumelor.Se adaoga putin ulei de masline,sare ,piper dupa gust.

Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise