Salata de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piep de pui potrivit
  • 1 salata verde
  • 2 ardei
  • 2 castraveti
  • 4 rosii
  • 100 g branza telemeasau feta
  • o mana de masline verzi(sau negre,dupa gust)
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pieptul de pui spalat si curatat de pielite se taie julien si se rumeneste in tigaie

Intre timp taiati toate legumele in bucati potrivite,branza in bucatele mici,salata o rupem cu mana in bucati potrivite si le asezam intr-un castron.

Dupa ce pieptul s-a rumenit se taie si el bucati potrivite si se adaoga peste restul legumelor.Se adaoga putin ulei de masline,sare ,piper dupa gust.

Pofta buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise