SALATA DE PUI,BRANZA SI SPANAC

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 piept de pui;
  • 1/2 kg spanac;
  • 3 rosii;
  • 2 castraveti;
  • 1 legatura ceapa verde;
  • 1 felie telemea uscata;
  • 2 oua fierte tari;
  • 1 legatura de patrunjel sau marar;
  • sare,ulei masline,otet de mere.

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala,se curata,se pune la fiert in apa cu sare,avand grija sa il spumuim din cand in cand;

Spanacul se curata si se spala frunza cu frunza, foarte bine,se indeparteaza nervurile si se taie fideluta;

Rosiile si castravetii se spala si se taie felii(daca preferati castravetii ii puteti curata de coaja,pentru cei cu probleme gastrice), ceapa se toaca si toate ingredientele se amesteca cu spanacul;

Dupa ce a fiert si racit pieptul de pui se dezoseaza,se taie/rupe bucati mici si se adauga peste legume;

Ouale se taie felii si telemeaua se rade prin razatoarea mare si se adauga peste legume;

Separat se face un dresing din sare,ulei masline,otet mere,marar sau patrunjel care se toarna peste salata inainte de a o servi.

Sfat: zeama in care a fiert pieptul de pui poate fi folosita la alte preparate(supa,pilaf,etc).

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise