Se fierb pastele timp de 10-12 minute intr-o cratita mare, in doi litri de apa clocotita;
In apa se pune in prealabil o jumatate de lingurita de sare si doua linguri de ulei de masline pentru a ne asigura ca pastele nu se lipesc;
In ultimele 5 minute de fierbere se adauga in aceeasi cratita ca si pastele broccoli-ul;
Se toarna apoi intr-o strecuratoare atat pastele cat si broccoliul si se caltesc bine sub jet de apa rece si se scurg bine;
Se amesteca vinul alb cu mangoul intr+un castron si se adauga iaurt, smantana, piper si un praf de sare si se adauga sosul de curry. Se amesteca compozitia pentru a obtine sosul;
Se pun pastele, broccoliul si sosul intr-un castron mare si se amesteca;
Se adauga puiul, ceapa si ardeiul si se amesteca din nou;
Se presara migdalele prajite pe deasupra;
Se serveste dupa ce s-a racit putin.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise