Salata De Pui Cu Caise

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr paste spiralate,
  • 6 caise (mai putin coapte),
  • 1 piept de pui,
  • 1 dovlecel mic,
  • 2 ardei grasi,
  • busuioc verde,
  • 1 lingurita busuioc uscat,
  • sare,
  • piper alb macinat.
  • Sosul de caise:
  • 2 caise bine coapte,
  • 2 linguri otet de vin alb,
  • 1 lingura zahar,
  • o cescuta ulei vegetal,
  • busuioc proaspat.

Mod de preparare

Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet. Dupa ce au fiert, scurgeti apa si lasati sa se raceasca.

Bateti usor carnea de pui, presarati cu sare, piper si busuioc uscat. Puneti la fript in tigaia de teflon. Lasati sa se raceasca.

Taiati caise felioare, dovleceii fasii, ardeii julien iar carnea rupeti-o fasii.

Amestecati legumele cu carnea si busuiocul verde.

Dati la rece cat timp pregetiti sosul.

Puneti in blender caisele fara samburi, zaharul si otetul. Mixati. Fara sa opriti aparatul turnati uleiul pana obtineti un sos omogen. Adaugati busuioc verde.

Turnati sosul peste salata si amestecati.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise