SALATA DE PUI CU CAPSUNI

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (4 persoane):
  • 2 piepti de pui a 160g. fiecare,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingura miere,
  • 2 linguri ulei de susan,
  • 300g.sparanghel alb,
  • 3linguri otet de vin,
  • 1/2 lingurita zahar praf,
  • 8 linguri ulei de porumb,
  • 40g.unt,
  • 4 andive(a 100g. bucata),
  • 300g.capsuni;

Mod de preparare

1. Se presara pieptii de pui cu sare si piper. Se dau prin miere amestecata cu ulei de susan si se prajesc in unt cate 2 minute pe ambele parti la foc iute, apoi focul se face mai mic si se mai lasa 8-10 minute ca sa se fragezeasca.

2. Sparanghelul se curata de partea lemnoasa si se fierbe. Otetul se amesteca cu sare, zahar si ulei. Sparanghelul se pune in acest sos.

3. Andivele se spala rapid in apa rece si se desfac in frunze.

4. Capsunile se spala in apa rece, se curata si se taie in sferturi.

5. Frunzele de andive si capsunile se aranjeaza pe platou, se pun apoi pieptii de pui taiati lamele, iar deasupra se aranjeaza sparanghelul si se toarna soul peste toata salata. Se serveste imediat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise