SALATA DE PUI CU GRAPEFRUIT ROZ

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800g.pipept de pui fript la rotisor,
  • (fara piele si oase)
  • 4 buc. grapefruit roz,
  • 6 morcovi,
  • 4 dovlecei(zucchini),
  • 1 ardei gras rosu,
  • 600g.iaurt(slab,1/5% grasime),
  • 1/2 lingurita praf de curry,
  • 1/2 lingurita coriandru macinat,
  • 1/2 lingurita chimen macinat,
  • 1/2 lingurita cimbru faramitat,
  • sare,
  • 3 linguri zeama de lamaie,
  • 200g.salata verde asortata(din comert),
  • 1 pachet Knorr Salad Dressing ardei si verdeturi;

Mod de preparare

1.Se taie pieptul de pui cubulete.

2.Se curata grapefruit-urile de coaja si de pielita alba, iar feliutele se taie bucati.

Morcovii si dovleceii se curata si se rad pe razatoarea mare.Ardeiul gras se taie in fasii.Se pun intr-un castron.

3.Iaurtul se amesteca cu praful de curry,coriandru macinat, cu chimenul ,cu cimbrul,cu sarea si continutul pachetului de Knorr Salad Dressing ardei si verdeturi.Se adauga si zeama de lamaie.Sosul se amesteca cu verdeturile.

4.Salata verde asortata se aseaza pe un platou .Compozitia de grapefruit ,legume si sos se pune peste salata.Cuburile de pui se aranjeaza peste compozitie.Se serveste cu un vin alb sec.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise