Salata de pui cu grepfruit roz

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g piept de pui fiert
  • 2 grepfruituri roz
  • 2 morcovi fierţi
  • 1 măr
  • 1 salată verde
  • 2 linguri pătrunjel verde tocat
  • Sosul: 250 g iaurt, 1 lingură de zeamă de lămâie, praf de chimen, praf de cimbru uscat, sare, piper

Mod de preparare

Prepararea sosului: într-un castron, se pun iaurtul, zeama de lămâie, praful de chimen, praful de cimbru, sarea şi piperul. Se bate totul cu un mixer pentru omogenizare. Pieptul de pui fiert se taie cuburi mici care se pun în sos împreună cu grepfruitul, curăţat de coajă şi pieliţe şi tăiat cuburi.

Morcovii fierţi se taie rondele fine sau cuburi şi se pun în castronul cu sos. Mărul se spală, se curăţă şi apoi se taie cuburi care se pun în castron. Totul se amestecă cu sosul, pentru omogenizare. Castronul se pune la rece până la servire.

Salata verde se spală, iar frunzele mari se pun pe marginea unei salatiere. Se răstoarnă preparatul rece din castron în salatieră. În mijloc se înfige inima salatei, iar peste restul se presară pătrunjel verde, tocat fin.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise