Salata de pui cu grepfrut roz

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g piept de pui fiert
  • 2 morcovi fierti
  • 2 grepfruturi roz
  • 1 salata verde
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 250 gr iaurt
  • 1 praf de chimen
  • 1 praf de cimbru uscat
  • 1 lingura zeama lamaie
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Sosul:Se bate cu un tel iaurtul, zeama de lamaie, praful de chimen, praful de cimbru, sarea si piperul. Pieptul de pui fiert se taie in cubulete si se pun in sos impreuna cu grepfrutul curatat si taiat cubulete.Morcovii se taie rondele fine si se pun in sos.marul se taie cuburi si se amesteca cu sosul.Se da apoi la rece.Salata spalata se pune pe marginile saltierei.Se rastoarna preparatul rece in salatiera.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise