Salata de pui cu grepfrut si migdale

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 370 g piept de pui preparat la gratar, taiat cuburi
  • 50 g fulgi de migdale coapte
  • 2 grepfrut roz, curatate si taiate cubulete
  • 1 ceapa rosie mica taiata julienne
  • 1 ardei gras verde taiat cubulete
  • 2 linguri coriandru proaspat maruntit
  • 3 - 4 linguri maioneza light
  • frunze de salata verde creata
  • piper negru proaspat macinat

Mod de preparare

Puneti intr-un bol mare puiul, fulgii de migdale, grepfrutul, ceapa si ardeiul; amestecati separat piperul, coriandrul si maioneza si turnati compozitia peste ingredientele din bol.

Dupa ce ati omogenizat compozitia, serviti pe frunze de salata verde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise