Salata de pui cu kaiser

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 grame de piept de pui
  • - 150 grame de kaizer
  • - o ceapa alba uscata
  • - 100 ml smantana
  • - busuioc
  • - faina
  • - o lingurita de sos de rosii
  • - knorr dressing grecesc
  • -ou
  • - salata verde

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui in fasii, care se tavalesc prin faina cu ou si se prajesc in ulei incins.

In ulei se calesc kaizerul si ceapa alba tocata marunt, se adauga sosul de rosu, busuiocul, putina apa si pieptul de pui.

Smantana se adauga peste pui, se mai da intr-un clocot.

Intr-un bol se adauga salata verde rupta in bucati, pieptul de pui cu putin sos si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise