Salata de pui cu legume si maioneza

Se spala carnea si se pune la fiert.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • sare
  • o telina
  • 3-4 cartofi
  • 2 morcovi mari
  • 200 g mazare
  • 2-3 buc. pastarnac
  • 200 g masline negre
  • mustar dupa gust
  • un borcan cu gogosari la otet
  • un borcan cu castraveti la otet
  • maioneza cat cuprinde (am facut din 4 galbenusuri crude, 4 galbenusuri fierte si aproximativ 250 ml ulei)

Mod de preparare

Se spala carnea si se pune la fiert.

Legumele se curata si se fierb la foc potrivit.

Cartofii se fierb separat, in coaja.

Dupa fierbere, se toaca totul marunt carnea si legumele, inclusiv gogosarii si castravetii (care trebuiesc bine scursi de zeama).

Se adauga mazarea si maslinele.

Se sareaza si se potriveste de gust cu mustar.

La sfarsit se adauga maioneza si se incorporeaza in totalitate.

Se da forma dorita, se decoreaza si se pastreaza la rece.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise