salata de pui cu legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 100 g maslina
  • 3 rosii
  • 3 fire de ceapa verde
  • 1 salata verde
  • 2 cartofi
  • 2 linguri mustar
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

se fierbe pieptul de pui, separata se fierb si cartofii in coaja.Dupa ce a fiert pieptul se taie cubulete, cartofii se curata de coaja si se taie tot in cubulete.Salata, rosiile si ceapa se spala bine, apoi se taie salata fasii, rosiile felii si ceapa marunt.Se pun toate intr-un castron si adaugi si maslinele.Se amesteca mustarul cu usturoiul pisat, se adauga uleiul treptat si se freaca pana devin ca o maioneza.Se potriveste dupa gust de sare si piper si se toarna sosul peste salata dupaca care se amesteca .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise