Salata de pui cu paste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept mare de pui
  • 400 g amestec de legume fierbe
  • 200 g paste spiralate
  • maioneza amestecata cu un iaurt
  • o ceapa
  • putin unt(cat o nuca)
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Pieptul se fierbe in apa cu sare si se taie cubulete,apoi se caleste in unt impreuna cu legumele fierte.Se lasa sa se raceasca si se amesteca totul cu pastele fierte.

Se adauga maioneza amestecata cu iaurtul si ceapa taiata pestisori.Se potriveste de sare si piper.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise