salata de pui cu secla rosie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 sfecla rosie
  • 2 mere
  • 1 telina
  • 2 morcovi
  • 1 salata verde
  • 4 linguri maioneza
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Pui pieptul de pui la fiert in apa cu sare, iar sfecla o asezi intr-o tava si o dai la cuptor.

Cand a fiert, tai carnea cubulete, apoi cureti sfecla coapta de coaja si o tai bucatele.

Cureti merele, telina, morcovii si le dai pe razatoare.

Amesteci apoi mustarul cu maioneza si o rastorni peste legume si fructe, apoi potrivesti gustul de sare.

Speli salata verde, asezi frunzele intr-un bol sau un castron, pui salata de legume si presari tarhonul

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise